Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

3 ideale momenten voor een stretchtent

De opkomst van de stretchtent is duidelijk zichtbaar. Dat is ook niet zo gek omdat de mogelijkheden van deze tenten groot zijn. Met het plaatsen van verschillende palen en door de tent op verschillende plaatsen te zekeren is het mogelijk om veel modellen in diverse maten te creëren van het speciale stretchtentdoek. Waar komt dit type tent eigenlijk vandaan? En waarom is de stretchtent zo in opkomst? En wanneer is een stretchtent huren een ideale optie?

Oorsprong en eigenschappen van een stretchtent

Het lijkt misschien alsof de stretchtent ineens op allerlei festivals te zien is. Maar de oorsprong van de tent ligt langer geleden. Oorspronkelijk komt de stretchtent namelijk uit Noord-Afrika. Volkeren die in de woestijn leven en rondtrekken waren op zoek naar beschutting tegen de weersomstandigheden. De stretchtent biedt deze beschutting tegen de weersomstandigheden in de woestijn. In Nederland is er natuurlijk geen woestijn maar de flexibele eigenschappen en het aparte uiterlijk van de stretchtent maken dat deze gebruikt kan worden bij allerlei gelegenheden. Denk eens aan het huren van een stretchtent op de volgende momenten.

1. Evenement of festival

Het hele jaar door worden er overal in het land allerlei evenementen in de buitenlucht georganiseerd. Of dat nu toeristenmarkten zijn, kerst sing-a-longs, food-truck evenementen of festivals. En vaak komen hier veel mensen op af. Soms is beschutting nodig. Omdat het heel zonnig en warm is, of omdat het misschien kan gaan regenen. Dan is de stretchtent een ideale optie.

2. Bruiloft met buitenterras

Een bruiloft is een ‘life-changing event’. Een prachtige dag om nooit te vergeten! Bij een bruiloft willen de bruid en bruidegom dat alles perfect loopt. Zij besteden veel aandacht aan hoe ze eruitzien. Maar ook de locatie waar zij trouwen en hun gasten ontvangen moet er precies uitzien zoals zij voor ogen hebben. Als je op zoek bent naar een mooie, aparte en chique manier om jouw trouwlocatie te voorzien van een overdekt buitenterras past de stretchtent helemaal. De speciale vorm van de stretchtent past bij jouw bijzondere dag!

3. Zakelijke events

De stretchtent kan ook prima ingezet worden bij zakelijke events. Of dat nu een bedrijfsfeest voor het personeel is of dat er een event voor klanten wordt georganiseerd. Doordat de tenten te koppelen zijn kan de stretchtent naar wens in grootte aangepast worden. Het rekbare doek kan het op vele verschillende manieren afgespannen worden. Het stretchdoek is van 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal, is waterdicht en heeft het brandcertificaat M2 klasse. De tent kan veilig gebruikt kan worden op grote en kleine evenementen.

De veelzijdigheid van de stretchtenten maakt dat zij goed passen bij heel veel buitenevents. Of dat nu klein is met een beperkt aantal mensen. Of dat je deze mooie tenten wilt gebruiken op een druk bezocht evenement. Wij helpen je graag om jouw wensen te realiseren. Neem dan ook gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01