Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

FAQ

Q: Kan ik direct bij jullie een stretchtent huren?
A: Nee, wij verhuren niet direct een stretchtent aan jou. Onze vestigingen regelen de aanvragen. De aanvraag die jij op onze website doet, worden verstuurd naar een vestiging bij jou in de buurt. 

Q: Ik heb een aanvraag gedaan, wat gebeurt er nu?
A: Binnen enkele minuten ontvang jij een bevestiging van jouw aanvraag per mail. Wij sturen vervolgens jouw aanvraag naar de dichtstbijzijnde vestiging. Een van onze vestiging neemt vervolgens contact op, als de aanvraag gaat lukken. Als dit alles is geregeld, dan wordt jouw aanvraag verwerkt. 

Q: Moeten wij zelf de tent opbouwen?
A: Nee dat hoeft niet, wij bouwen en breken de tent voor jou op en af. Deze kosten zijn al inbegrepen, daarom worden er geen extra kosten in rekening gebracht. 

Q: Hoe wordt een stretchtent opgebouwd?
A: De stretchtent kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Bij het opbouwen van de tent gaan er haringen van een meter in de grond, zodat alles stevig blijft staan. Hiervoor is het handig om een klicmelding (deze melding laat zien waar alle belangrijke kabels en leiding lopen) te hebben, zodat er niets kan worden geraakt met het opzetten van de tent. Als het blijkt dat het niet mogelijk is om de tent op te zetten helpen wij graag bij het bedenken van een oplossingen. 

Q: Kan de stretchtent op een verharde ondergrond (bijvoorbeeld asfalt) opgebouwd worden?
A: Dat kan, houd er dan wel rekening mee dat er dan zware betonblokken extern worden gehuurd, deze kosten worden doorberekend aan jou als klant.

Q: Wanneer komen jullie de tent opbouwen?
A: Wij komen in overleg de tent voor jou opbouwen. Vaak is dit minstens één dag voor het evenement, dan kan jij de tent nog één volle dag gebruiken en halen wij de tent in principe de derde dag weer op. Mocht je de tent langer willen dan kan dat altijd overlegd worden.  

Q: Wat is het verschil tussen een zittende en een cinema stoelopstelling?
A: De cinema opstelling is bedoeld voor de trouwceremonie, de zittende opstelling voor het diner. Daarom passen er meer personen in de tent als er een cinema stoelopstelling geplaatst is. Hieronder een voorbeeld van de 5 x 7.5 m tent, zodat het verschil zichtbaar wordt. 

Q: Wat als de gewenste maat tent niet in het assortiment staat?
A: Neem dan even contact op met ons, wij verwijzen jou dan door naar de vestiging bij jou in de buurt.

Q: Hoeveel vrije ruimte rondom de tent is nodig om de tent op te kunnen bouwen?
A: Er dient minstens twee meter rondom de tent beschikbaar te zijn, zodat de tent goed vastgezet kan worden. 

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01