Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent voor een bedrijfsevenement.

Om succesvol een bedrijfsevenement te kunnen organiseren, is het hebben van een goede locatie van groot belang. Is de bedrijfsruimte niet groot genoeg om alle gasten kwijt te kunnen of is de locatie niet sfeervol genoeg? Wil jij je gasten meer ruimte kunnen bieden en niet inleveren op de kwaliteit van je evenement? Huur dan een strechtent! Wij zetten de voordelen voor je op een rij. 

1. Bruikbaar in (bijna) alle weersomstandigheden

Zeker in de zomer is de keuze binnen of buiten, niet altijd even makkelijk. Een buitenevenement is altijd gezellig en sfeervol, maar je hebt de weersomstandigheden natuurlijk niet in de hand. Wanneer je een stretchtent huurt, weet je zeker dat je gasten droog en beschut staan. Het geweven doek biedt bovendien goede bescherming tegen de zon. Staat er een stevige wind? Ook dat is geen enkel probleem. De tenten kunnen super stevig geplaatst worden en indien nodig nog verder verstevigd worden met grondpennen of ballastblokken. Een stretchtent huren is daarom de perfecte oplossing voor een buitenevenement in Nederland!

2. Creëer een luxe en gezellige sfeer met een stretchtent

Hoe groot of klein je bedrijfsevenement ook is, je wilt dat de locatie sfeervol overkomt. Dankzij de bijzondere geweven doeken met speciale toplaag, heeft de stretchtent gelukkig een mooie en luxe uitstraling. Bovendien zorgen de houten palen en het beige doek voor een gezellige en open sfeer. De stretchtent is dus een echte eyecatcher op elk bedrijfsevenement!

3. Naar eigen inzicht ruimte creëren

Stretchtenten zijn praktisch en veelzijdig. Of je nu een groot bedrijfsevenement organiseert voor een groot publiek of juist een kleine intieme meeting, er is altijd een tent te vinden die bij je past. Kies bijvoorbeeld voor het plaatsen van diverse mooie grote tenten of ga voor een kleine open tent. De stretchtenten worden altijd opgebouwd door professionele bouwers en na afloop van het evenement ook weer afgebroken en opgehaald. Zo weet je zeker dat de tent altijd goed staat en je hebt er zelf geen omkijken naar!

4. Betaalbaar en erg veilig

Stretchtenten zijn een betaalbare oplossing voor wie voordelig een prachtige evenementen locatie wil laten opbouwen. Deze luxe tenten staan namelijk heel stevig, waardoor ze in alle weersomstandigheden veilig zijn. Bovendien moeten de stretchtenten aan strenge brandveiligheidseisen voldoen. Je kunt je gasten hier dus met een gerust hart in laten vertoeven!

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsevenement en wil je weten wat de opties zijn? Of je nu geïnteresseerd bent in het huren van een stretchtent in Arnhem of juist in Nijmegen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij je over de mogelijkheden kunnen informeren!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01