Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Op zoek naar een festivaltent?

Organiseer jij binnenkort je eigen festival of organiseer je een groot festival in Nederland? Dan is een goede festivaltent absoluut onmisbaar. Een tent zorgt niet alleen voor een “dak” boven het hoofd van de gasten en de artiesten, maar zorgt ook voor een ontzettend gezellige sfeer. Die gezellige sfeer wordt zeker gegarandeerd en gewaarborgd met het huren van een stretchtent. Een stretchtent bestaat uit een flexibel doek, waardoor je de tent naar wens kan vormgeven. Iedere tent krijgt zo een eigen en unieke uitstraling. In dit artikel delen wij graag nog meer voordelen van de stretchtent en vertellen wij je waarom jij een stretchtent moet huren als je op zoek bent naar de ideale festivaltent!

Een stretchtent huren voor de kleine of grote festivals

De stretchtent is stijlvol, ruim en een echte eyecatcher op ieder feest. Dit komt door het luxe en flexibele doek dat naar iedere vorm is te modelleren. Doordat de doeken aan elkaar te koppelen zijn, kun je het formaat tent eenvoudig afstemmen op het aantal gasten. Een stretchtent huren biedt daardoor ontzettend veel mogelijkheden voor jouw festival.

Een flextent verzorgt een intieme sfeer

Met het huren van een stretchtent maakt het niet uit hoe groot je gezelschap is, de sfeer zal altijd intiem blijven. Doordat de stretchtent niet geleverd wordt met zijwanden wordt er een open ruimte gecreëerd. Dit zorgt mede voor een informele sfeer. Je gasten kunnen op ieder moment binnenwandelen of juist even aan de drukte ontsnappen. Met zijn stijlvolle en intieme uitstraling nodigt de stretchtent uit om er een bezoekje aan te brengen.

Kies voor saamhorigheid met het huren van een flextent

Een festival draait om het samenbrengen van mensen en een stretchtent draagt daar zeker aan bij! Zoals eerder genoemd wordt de stretchtent zonder wanden geleverd. Dit zorgt ervoor dat er geen verdeeldheid ontstaat tussen de mensen binnen en buiten de stretchtent, wel zo gezellig.

Een stretchtent tilt jouw festival naar een hoger niveau

Trendy, stijlvol en gezellig. Dat zijn de eigenschappen die jij wil hebben voor je festival en dit zijn precies de eigenschappen van de stretchtent. Kortom is de stretchtent de perfecte festivaltent! Heb jij nog vragen over onze stretchtent? Neem dan gerust contact met ons op!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01