Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Organiseer jij een bruiloft?

Ga jij binnenkort trouwen of organiseer je binnenkort een bruiloft voor iemand anders? Gefeliciteerd! Dit is namelijk één van de leukste evenementen om te organiseren. Echter kan een bruiloft organiseren ook veel stress en vragen met zich meebrengen. Wie ga je uitnodigen, wat wordt de trouwlocatie en waar vindt het feest plaats? Op die allerlaatste vraag hebben wij het antwoord. Vier het feest in een stretchtent! In dit artikel vertellen wij jou precies waarom een stretchtent huren een goed idee is voor jouw bruiloft.

Bij een speciale dag hoort een speciale aankleding

Een bruiloft wordt ook wel de dag van je leven genoemd en op dag van je van leven kun je niet zomaar een feestje organiseren. Een standaard partytent is op zo’n dag dan ook niet voldoende. Met de stretchtenten van Stretchtentverhuur Nederland til jij jouw bruiloftsfeest naar een hoger niveau.

De stretchtent creëert een intieme en gezellige open ruimte. Doordat de stretchtent geen zijwanden bevat voelt de ruimte groter en overzichtelijker aan. De stretchtent is makkelijk te versieren en voelt daardoor extra romantisch aan.

Wat zijn de voordelen van het huren van een stretchtent?

Het huren van een stretchtent zal altijd in goede aarde vallen bij je gasten. Dat komt doordat een stretchtent geschikt is voor alle weeromstandigheden en een echte eyecatcher is. Een stretchtent zal de gasten absoluut meenemen in een feest vol met liefde en gezelligheid.

Verder kun je de stretchtent vormgeven naar jouw eigen wensen en eisen. Door het flexibele tentdoek wordt de stretchtent ook wel een flextent genoemd. De tent wordt met behulp van houten palen, die jij op iedere gewenste plek kunt laten bevestigen, vast gemaakt. Juist door de flexibiliteit van het doek en de houden palen die je overal kunt neerzetten, is iedere flextent uniek. Maak je over het opzetten en afbouwen van de stretchtent geen zorgen, dat klusje nemen wij uiteraard voor onze rekening!

Altijd genoeg ruimte voor al jouw gasten

Of je nu een groot gezelschap verwacht van 150 man of een kleinere groep van 25 man. Een stretchtent zal nooit te groot of te klein aanvoelen. Wij snappen dat een groep van 25 niet dezelfde (kleine) ruimte nodig heeft als een groep van 150. Daarom zijn alle stretchtenten van Stretchtentverhuur Nederland aan elkaar te koppelen tot dat jij de perfecte grootte aan ruimte hebt. Onze kleinste flextent heeft een afmeting van 8x6meter en is geschikt voor 32 personen. Onze grootste flextent heeft met een afmeting van 27x12meter ruimte voor maar liefst 215 personen. Dus zelfs voor de grotere bruiloften is een stretchtent absoluut aan te bevelen.

Een stretchtent huren

Met een stretchtent maak je het feest nog gezelliger en intiemer, ongeacht het aantal gasten. Met de luxe en warme uitstraling zal het feest een grote indruk achterlaten en kun je met een fantastisch gevoel terugdenken aan de grote dag. Wil je meer weten over onze stretchtenten en/of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01