Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een stretchtent huren; dit zijn de mogelijkheden!

Heb jij iets te vieren en doe je dat graag buiten? Kies dan voor een stretchtent. Dan weet je zeker dat een paar regendruppels niet uitmaken voor het slagen van je feest. Met een stretchtent heb je de perfecte ambiance voor een topfeest in een handomdraai geregeld. Wil jij een stretchtent huren? Lees dan hier meer over deze festivalachtige feesttent.

Wat is een stretchtent?

Een stretchtent zou je simpel de sfeervolle variant op de partytent kunnen noemen. Waar een partytent vaak is gemaakt van plastic zeil met ‘raampjes’ erin, gebouwd op plastic poten, kies je met een stretchtent voor wat meer stijl. Stretchtenten zijn open, waardoor je geen kunstmatige raampjes nodig hebt. De sfeer in een stretchtent doet een beetje aan die op een zwoel zomerfestival denken. Lekker relaxen, genieten van een hapje en een drankje onder het genot van lekkere muziek en bijpraten met je vrienden. Stretchtenten zijn gemaakt van brandwerende stof en worden geplaatst met houten palen. Eigenlijk heb je alle ingrediënten in één klap bij elkaar om een relaxte sfeer te creëren.

Ik wil een stretchtent huren voor mijn feest!

Dat kan, geen probleem. Je kunt uit diverse formaten stretchtenten kiezen om jouw gasten een fijne avond, middag of zelfs hele dag te bezorgen. Het mooie van stretchtenten is dat je ze aan elkaar kunt verbinden. Geen gedoe, maar gewoon naast elkaar neerzetten. De stretchtent wordt overigens door professionals geplaatst zodat jij er geen omkijken naar hebt. Je kunt er mooie lampen in hangen, er kunnen heaters in en natuurlijk een bar. Combineer dat met statafels, leuke picknickbanken of wat je maar wilt en je creëert al snel precies die sfeer die jij zoekt voor je feest.

Is een stretchttent veilig?

Ja, een stretchtent is heel veilig. Doordat de stof van brandwerend materiaal is gemaakt, hoef je je geen zorgen te maken over verlichting of heaters in de tent. Bovendien is de stretchtent aan alle zijden open, waardoor ook de wind minder kans krijgt. Een zomerse bui met flinke windvlagen hoeft dus geen probleem te zijn. Natuurlijk moet je altijd het weerbericht in de gaten houden en een open vuur in een tent is nooit een goed idee, maar de mogelijkheden in een stretchtent zijn toch een stuk groter dan in de standaard partytenten die je gewend bent.

Ben je benieuwd of een stretchtent iets is voor het feest dat jij in gedachten hebt? Of Neem dan vrijblijvend eens contact op om je wensen en ideeën door te spreken. Of je nu op zoek bent naar stretchtentverhuur in Rotterdam of juist een stretchtent wilt huren in Breda, er is ongetwijfeld ook voor jouw plannen een mooie tent te vinden.

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01