Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

4 redenen waarom je een stretchtent zou moeten huren

Of je nu een bruiloft, festival of bedrijfsevenement organiseert, een bijzonder evenement vraagt om een bijzondere aankleding. Juist voor die gelegenheden is er de stretchtent. Een stretchtent wordt gekenmerkt door de houten palen die op verschillende manieren neergezet kunnen worden waardoor de tent in diverse vormen en afmetingen te modeleren is. Hierdoor is een stretchtent geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Wij geven vier redenen waarom je een stretchtent zou moeten huren voor jouw evenement.

1. Een echte eyecatcher op ieder feest

Een stretchtent huren voor je evenement is absoluut een goed idee als je op zoek bent naar een sfeervolle eyecatcher. Een stretchtent geeft namelijk veel meer sfeer en uitstraling dan een gewone partytent. Het prachtige beige doek en de houten palen bieden je gasten een unieke overdekte ruimte waarin zij zich snel thuis zullen voelen. Met extra aankleding in de vorm van sfeervolle verlichting, lampionnen en/of andere feestapparatuur maak je het plaatje compleet.

2. Geschikt voor alle weersomstandigheden

Zon, regen of wind? Met een stretchtent zit je altijd goed. Doordat het doek zowel waterdicht is, als bescherming biedt tegen uv-straling, is een stretchtent geschikt voor vrijwel alle weersomstandigheden. Ook is de tent bestand tegen een harde wind tot windkracht 7. Het grote voordeel is bovendien dat je de stretchtent zo kunt positioneren en indelen dat het de ideale beschutting biedt. Bijvoorbeeld door het tentdoek aan een kant tot aan de grond te trekken of door de tent tegen een gebouw aan te plaatsen.

3. Flexibel en veelzijdig

Een stretchtent wordt ook wel een flextent genoemd en dat is niet voor niets. Een van de belangrijkste voordelen is namelijk dat een stretchtent dankzij het rekbare doek en de verplaatsbare houten palen, ontzettend flexibel en veelzijdig is. Wat voor evenement je ook organiseert – een culinaire proeverij, een strandfeest, concert of jubileumfeest – een stretchtent is aan te passen aan iedere locatie en iedere sfeer. Gebruik de tent bijvoorbeeld als ontvangstruimte, eetgelegenheid, bar, dansruimte of podiumoverkapping. Goed om te weten: onze tenten zijn koppelbaar, dus altijd groot genoeg voor jouw feest of evenement.

4.  Voor  je opgezet en afgebouwd

Organiseer je een feest of evenement en wil je bijvoorbeeld een stretchtent huren in Den Haag, Rotterdam of Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een sfeervolle overkapping zodat jij en je gasten tot in de late uurtjes onbezorgd kunnen genieten. En over het opzetten en afbouwen hoef jij je niet druk te maken, dat nemen wij uiteraard voor onze rekening! Ook op het gebied van veiligheid hanteren wij de hoogste standaarden. Zo zijn al onze stretchtenten voorzien van een brandveiligheidscertificaat.

Ben je benieuwd naar de kosten of wat wij voor jouw feest of evenement kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op of  stuur een aanvraag in via onze website. Hopelijk beantwoorden wij zo al uw vragen.

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01