Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wat is een stretchtent eigenlijk precies?

Organiseer jij binnenkort een evenement? Een bedrijfsfeest, jubileum of een bruiloft? En vind je een partytent te gewoontjes? Dan is een stretchtent precies wat je zoekt! Een stretchtent straalt namelijk luxe uit, is sfeervol en een echte eyecatcher. Bovendien is de stretchtent flexibel en zijn de opbouwmogelijkheden eindeloos; een stretchtent wordt niet voor niets ook wel flextent genoemd. Maar wat is een stretchtent nu eigenlijk precies?

Geschiedenis van de stretchtent

Het concept van de stretchtent, ook wel bedoeïenentent genoemd, werd de afgelopen tien jaar in Zuid-Afrika ontwikkeld en is gebaseerd op de tenten die van oudsher in Noord-Afrika en het Midden-Oosten gebruikt werden. Bedoeïenen gebruikten dit soort tenten om een tijdelijk onderkomen in de woestijn te creëren. De veelzijdigheid van deze tenten zorgde ervoor dat men de tent gemakkelijk op vrijwel elke locatie kon opbouwen en weer afbreken.

Toenemende populariteit van de stretchtent

De afgelopen jaren is de populariteit van de stretchtent enorm gegroeid in Nederland. Het is namelijk niet zomaar een tent, maar een echte blikvanger. De tent heeft een luxe en unieke uitstraling, omdat de tent bestaat uit houten palen en een hoogwaardigstretchdoek. Dankzij de open zijdes en de beige doek wordt er een warm en sfeervol gevoel gecreëerd. Hierdoor is de tent ideaal voor de wat luxere feesten zoals een bedrijfsevenement, tuinfeest, bruiloft of festival.

Verschillende modellen en opbouwmogelijkheden

Of je nu een stretchtent wil huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest of festival, voor een groot of klein feest; bij Stretchtentverhuur ben je aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk stretchtenten in allerlei verschillende formaten. De palen kunnen op verschillende plekken geplaatst worden en de tent kan in veel verschillende vormen en afmetingen gemoduleerd worden. Hierdoor zijn de tenten geschikt voor elk evenement of feest. Zo is de kleinste tent die je bij ons kunt huren, met een afmeting van 8 x 6 meter, geschikt voor 32 personen, terwijl de grootste tent, geschikt voor maar liefst 215 personen, een afmeting van 27 x 12 meter heeft. Bovendien zijn de tenten koppelbaar en dus altijd groot genoeg voor jouw feest of evenement.

Goed om te weten: wij zetten de tent voor je op en bouwen deze ook weer af. Ook leveren wij de tent inclusief brandveiligheidscertificaat!

Een stretchtent huren

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een stretchtent? Of wil je advies over de juiste afmetingen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag verder met persoonlijk advies en kunnen je tevens voorzien van een vrijblijvende offerte!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01